Jdi na obsah Jdi na menu

Nečekaně snadná výhra

6. 11. 2010

                        V sobotu 6.11.2010 jsme přivítali na domácím ledě HC Příbram,která se momentálně nachází na 3. místě v tabulce žákovské ligy 5.tříd.Čekali jsme těžký zápas a boj o každý kotouč,ale opak byl pravdou......

                          HC STRAKONICE - HC PŘÍBRAM   17 : 3 (8:0,6:2,3:1)

branky : BUCIFALOVÁ 7, PÁLA 3, SCHALLER 2, ŠKOLA, KÁNÍK, HERC, KOLDA, ŠPIČKA

asistence : KOLDA 6, PÁLA 3, KÁNÍK 3, BUCIFALOVÁ 2, BURIAN 2, ŠKOLA, ŠPIČKA, HAD

sestava: JANÁČEK,OUŘEDNÍK

                PÁLA,BUCIFALOVÁ,KOLDA,HONSA,CHVAL

                ŠKOLA,KÁNÍK,SCHALLER,MĚCHURA,BURIAN

                HAD,ŠPIČKA,HERC,HOKR

 Utkání jsme začali ve vysokém tempu,které nám vydrželo celou třetinu.Kluci hráli rychlý,pohledný hokej.Bylo vidět,že si hru užívajíZa prvních 20 minut jsme dokázali vstřelit 8 branek.

Začátek 2.třetiny ještě hoši makali.Za stavu 10:0  přišel útlum,ze kterého se nám naštěstí podařilo včas dostat a když se šlo do šatny,na tabuli svítilo 14:2!!

Ani v poslední části utkání na nás soupeř nic nevymyslel a kluci dohráli zápas v pohodě a přidali ještě 3 branky.

Za zmínku však stojí jedna věc!!Jsme si jisti,že za 6.třídu HC Příbram nastoupil do utkání hráč,který hrál předtím proti nám pětkám.Na zádech měl č.10 a na štulpnách č.28.Toto sem píšu jen kvůli ostatním celkům ŽL,aby si na to dali u HC Příbram pozor!Naše šestky také vyhráli(7:0),takže nemáme potřebu kvůli tomu nějak plakat.Mimochodem-všechny zápasy si pro svou potřebu nahráváme...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Příbram - opět Příbram

7. 11. 2010 19:22

Zpravodaj JčKVV č.5

3. Vyškrtnutí hráče ze zápisu o utkání, který však hrál !
STK obdrţela podklady (videozáznam), které potvrzují start hráče č. 18 Stejskal David za HC Příbram v utkání 5.tříd č. 5029. V zápise je však tento hráč vyškrtnutý, přestoţe hráč s tímto číslem vstřelil první branku v utkání. Po ověření u zapisovatele utkání muselo dojít k dodatečnému vyškrtnutí hráče domácím klubem bez jeho vědomí (v rozporu s čl.327). Navíc následovalo přepisování čísla dresů (z 12 na 14) a ke snaze připsat někomu jinému první branku i trest . Jmenovaného vyškrtlého hráče pak klub nominoval i do následujícího utkání č. 6029, coţ je však neoprávněným startem hráče v utkání !
STK povaţuje toto chování za váţné porušení řádů ČSLH, proto ţádá vedení HC Příbram o písemné vyjádření k zde uvedeným skutečnostem. STK proto své rozhodnutí odkládá na následující jednání.

Zpravodaj JčKVV č.7
DK – ze dne 2.11. 2010
1. Potrestání klubu
HC Příbram se trestá finančním postihem ve výši 2.000,- Kč za neoprávněný start hráče David Stejskal
v utkání ŽL č. 6029 hraném v Č.Krumlově dne 2.10. 2010, a to v souladu s čl. 505 str. 44 DŘ ČSLH.
Zdůvodnění bylo již uvedeno ve Zpravodaji č.6 .

ČSLH
Při zjištění startu hráče ve dvou a více utkání v daném jednom herním kole 5. – 8. tříd následuje :
a) první případ - finanční postih dle sazebníků za neoprávněný start - odebrání dotace provinilému družstvu/třídě
b) druhý případ - finanční postih dle sazebníků za neoprávněný start - odebrání celé dotace na ŽL 5. – 8. tříd ČSLH
c) třetí případ - vyloučení HOK ze žákovské ligy

Takže Strakonice,jak píšete - Za zmínku však stojí jedna věc!!Jsme si jisti,že za 6.třídu HC Příbram nastoupil do utkání hráč,který hrál předtím proti nám pětkám.Na zádech měl č.10 a na štulpnách č.28.....a že nemáte potřebu kvůli tomu plakat,poněvadž vaše 6.tř vyhrála. Tak plakat budete,až vás Příbram porazí ve druhém kole !

Chval Strakonice - Re: opět Příbram

10. 11. 2010 7:33

Nevím jestli budete pane s Příbrami číst tuto mojí odpověď. Mrzí mi když jsem si přečetl reakci na Vašich stránkách o výmluvách na vzrůst hráčů a opravdu nevím co si Vaši trenéři řekli s panem rozhodčím. Je škoda, že k identifikaci nedošlo, protože vím a za to dám ruku do ohně, že bylo vše v pořádku. Chápu, že když předtím porazíte Slavii, která má opravdu výborný tým, tak se těžko polyká porážka od týmu HC Strakonice, kde jste si asi věřili na výhru.Věřte, že rodiče i trenéři takový průběh nečekali, ale hráli jste opravdu špatně a budiž to pro Váš tým velké ponaučení.

Admin - PŘÍBRAMÁKOVI

7. 11. 2010 19:57

Tak to už jsme četli někdy v týdnu......moc nechápu,co jste tím chtěl říct.Spíš jste přijeli namistrovaný a dostali jste holt klepec.
Jestli budete hrát u vás to co jste předváděli tady,tak vás porazí i naše 4. třída.Hezký večer