Jdi na obsah Jdi na menu

Vážení,tak tohle stojí za přečtení!

10. 11. 2010
Ve Strakonicích to byl debakl.
Proč tak ničivý výsledek 17 : 3. Já osobně se necítím povolaným zápas hodnotit. Z laického pohledu lze však říci, že nás  opět porazil, respektive porazila jedna hráčka, kapitánka strakonických pětek, Veronika Bucifalová s číslem 9.
Celkem nám nadělila 7 branek. Ve druhé třetině jen během 7 minut od 13. do 20. nás obdařila čtyřmi góly. Tomáš Pála s číslem12 skóroval do naší brány 3x. Jen tito dva nám dali desítku. Naše tři góly, samostatná akce Davida Erbena, který střelou po zemi překvapil brankáře a dvě spolupráce Soukiho a Hasiho, kdy si nahráli střídavě na gól, byly slabou náplastí na naše rozervaná hokejová srdce.  Je pravdou, že soupeř byl vzrostlejší a vypadalo to i, že má nějakou dobu, kdy hraje hokej, proti našim klukům k dobru. Trenéři dokonce kontaktovali rozhodčího a zmiňovali se o identifikaci hráčů. Ten však jejich připomínku se slovy "Vyto chcete zrušit?" přehlédl a už k naší střídačce nepřijel. Trenéři to nakonec vzdali a nechtěli vířit strakonický led. Možná, že jihočeské podnebí opravdu pomáhá vzrůstu deseti a jedenácti letých dětí a my bychom zbytečně prudili a zdržovali. Také asi i proto, že jsme hráli opravdu špatně a stále zapomínali na natrénované prvky a to na přesné přihrávky, vracení se z útočného pásma bránit i nějak jsme si nepamatovali ani svoje pozice i své protihráče, které jsme měli střežit. Před naší bránou stáli neustále neobsazení hráči, kteří snadno skórovali. Brankářům jsme vůbec ale vůbec neulehčili jejich práci. Nechávali jsme je napospas nájezdům dorážečů a sami jsme nedoráželi u branky soupeřovy . Jako každý, kdo nám fandí i já si kladu otázku Čím to je? Jednou zápas na jedničku, podruhé propadák.   Máme natrénováno. Je to snad otázka psychiky? Je dobré mít respekt před soupeřem ale strach z něj, určitě ne. Jsme v půlce soutěže, udělejme vše pro náš návrat k hezkým a vítězným zápasům. Máme týden volna využijme ho k regeneraci, protahování, lehkénu  udržování kondice mimo led. Natěšme se na další polovinu Žákovské ligy.
 
 
Odpověď:
 
Proč tak ničivý výsledek?Polovina zápasů základní části žákovské ligy je za námi a naprosto natvrdo je třeba říci,že s tak špatným soupeřem jsme letos ještě nehráli.Nepředvedli jste tu zhola nic-člověk se diví,čím to asi tak může být........Jednou dostanete 14 fíků od Pytlíků,potom porazíte Sláviipro nás naprosto nepochopitelné. Pak přijedete namistrovaní do "nějakejch" Strakonic ,slyšíme tu hlášky typu:"Po Slávii jsme si sem přijeli zatrénovat" a ejhle dostali jste pořádnou čočku.
Už jsme slýchali lecos-čím ty naše děti krmíme,jestli je netaháme moc za uši....a podobný hlouposti,ale že by to bylo strakonickým vzduchem,to tu ještě nebylo.Jestli jste chtěli konfrontaci,tak je to vaše právo,mohli jste k ní přistoupit.Vymlouvat se o pár dní později,že vás rozhodčí přehlížel...jestli má někdo bubáky ve skříni,tak my to rozhodně nejsme.Nám děti nechodí z ledu pár minut před koncem zápasu do šaten jako vám. A tím nemyslím jen 5. třídu.Přeberte si to jak chcete.Verča není žádný nadčlověk,že vám dala 7 gólů?Výsledek poctivé práce a láska k hokeji.
Někdy stačí k porážce velké ego,podcenění soupeře a to se stalo vám-proberte se! Hokeji zdar! 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bubak13 - prosba

11. 11. 2010 13:01

s těmi bubáky ve skříni prosím opatrně :-))))